La Coeducació com eina per transformar les relacions

Coeducació a l'escola -

RE-DESCOBRINT LA IDENTITAT

Tallers de coeducació per escoles


Tallers per les  escoles on a través de la fotografía, el vídeo i altres dinàmiques participatives, es treballen aspectes de gènere, realitats LGTBI I sexualitats.

És treballa des de una perspectiva participativa, significativa i reflexiva on s'introdueix a l’alumnat  amb la perspectiva de gènere a través de conceptes com el sexe, el gènere , el transgènere,  el respecte i consentiment, la cura, la igualtat, els rols, els estereotips, el masclisme, ...etc. a partir de les experiències personals i col·lectives amb les que conviuen diàriament.


Anna Rodriguez Fotografía - 2-copia.jpg


RETRATANT LA IDENTITAT

Tallers de feminisme, lgtbi i sexualitats per instituts


Tallers pels instituts on a través de la fotografia, el vídeo i altres dinàmiques participatives, es treballen aspectes de gènere, realitats LGTBI I sexualitats.

És treballa des de una perspectiva participativa, significativa i reflexiva on s'introdueix a l’alumnat  amb la perspectiva de gènere per tal que pugui entendre com opera el sistema sexe-gènere a la nostra societat i com afecta a la nostra vida i les nostres experiències diàries. El projecte treballa  sobre la construcció de la pròpia identitat a través de les emocions i les sexualitats, potenciant el treball en grup i l'aprenentatge significatiu, ja que es parteix de les pròpies experiències. 


Comparteix 
Veure anterior
Darreres entrades
Categories