Creixement personal

Tallers de creativitat i creixement personal

Anna Rodriguez Fotografía - cel-blau-copia.jpgTaller per potenciar la creativitatTallers on a través del llenguatge visual, la creació fotogràfica i el mètode Covisage fomentarem la nostra creativitat a partir del treball col·lectiu i la indagació personal.

En aquests tallers explorem la creativitat a través del joc amb imatges, la creació en grup i la fotografia més personal.

Els objectius son oferir eines visuals per relacionar-nos, explorar-nos i créixer personalment al mateix temps que juguem  i fotografiem.


Anna Rodriguez Fotografía - img-20190727-191831-01.jpg


Taller per la reflexió personal  Tallers on a través del mètode Covisage i la creació fotogràfica indagarem en les nostres creences i subjectivitats.

 La creativitat ens possibilita generar camins  cap a noves respostes del nostre desenvolupament personal, fomentar-la a través de les imatges ens aporta una comunicació més emocional tant amb nosaltres mateixos com amb els altres.

Els objectius son oferir eines visuals per relacionar-nos, explorar-nos i créixer personalment al mateix temps que juguem  i fotografiem.


Anna Rodriguez Fotografía - 01-retoc-copia.jpg


Taller per l' autoexploració del cosTallers on a través del llenguatge visual, la creació fotogràfica i altres dinàmiques participatives explorem sobre la relació amb el nostre cos.  

La creativitat ens possibilita generar noves respostes cap al propi autoconcepte, aportant-nos una diàleg intrapersonals emocional i menys racional.

En aquests tallers explorarem a través del joc amb imatges, les paraules i l'autoretrat amb l'objectiu de millorar la pròpia autoimatge.