About me

La fotografia va entrar a la meva vida al cap de 20 anys amb molta força: havia trobat el mitjà d'expressió que em permetia explicar les coses com jo sentia. Llavors, perquè no convertir-lo en la meva professió? Vaig investigar, conèixer fotògrafes i estudiar al IEFC, on vaig entendre l'essència d'aquest art. Des de llavors he treballat com a reportera gràfica, fotògrafa d'estudi i formadora digital, experimentant amb els diferents vessants de la fotografia. Però és des de fa alguns anys, que em sento especialment còmoda  cavalcant entre la creativitat i la transformació social.

Actualment centre les meves energies en tres nivells: com a fotògrafa oferint alguns serveis, com a formadora digital impartint tallers i cursos, i en propostes que treballen el gènere a partir de la fotografia participativa.
També col·laboro amb l'Associació CoeducAcció desenvolupant tallers que vinculen la fotografia i el gènere per escoles i instituts. Alhora, em formo en Educació Social i investigo sobre l'acompanyament en processos de transicions personals a través de la fotografia creativa.


Projectes  i exposicions

2017-18. Coeducació amb fotografia i vídeo participatiu, per l'alumnat de 2on. de ESO de  l'Institut Baix Montserny i La Tordera, alumnat de 5è i 6è a Soler de Vilardell i Avet Roig, Sant Celoni. 

2016-18. Re-descobrint-nos! adreçats a CEIPS amb col.laboració de CoeduAccióper la Regidoria d'igualtat de l'Ajuntament de Gavà.

2017. Exposició Projecte Miralls  al Centre Cultural la Farinera del Clot, innaguració emmarcada dins del Festival de Muses: el cicle de dones creadores de Barcelona.

2016. Exposició Projecte Miralls i ponència III Jornades PIADS  per l'Ajuntament de Barcelona. "Feminismes: intervenció en la comunitat i el territori".

2016. Morroco Street, exposició fotogràfica sobre la utilització de l'espai públic  que fan els homes i dones als carrers del Marroc. Plataforma Virtual Género y Figura, Universitat Carlos III de Madrid.

2016. Tallers sobre Violències Masclistes per adolescents al Forum de les Violències, per la Plataforma contra les violències de gènere de Barcelona. 

2015. Fotografia narrativa sobre violències de gènere  amb grup mixte de persones adultes,  per L'Ajuntament de Mollet del Vallès. 

2015. Beca producció de projecte UNZIP. Convocatòria que promou  els processos de creació i recerca de les arts visuals que estimulen actituds crítiques ca al context social. Otorgat al  Projecte Miralls   Prat del LLobregat, Barcelona.

I molt més.....