Sobre mi

Anna Rodriguez Fotografía - dia-13-copia.jpgSobre mi

Perquè fotografio? Per mirar i ser vista. Per transmetre i descobrir emocions. Per relacionar-me amb el món.


Fa més de vint anys que la fotografia m’acompanya i m’ha permès expressar la subjectivitat i qüestionar certes realitats. És una eina que em facilita ser més conscient, observar millor el meu voltant i guanyar presència. Amb el temps he anat centrant-me en la part de la fotografia menys evident, en el fet simbòlic que hi ha darrere de l'acte de fotografiar i en com projectem les persones a través de les imatges.

M’apassiona la latència que és capaç de desxifrar-nos una imatge, allò que encara no ha estat anomenat, però que emocionalment intuïm i ens mostren les fotografies. Cada cop centre més el meu interès en el  procés fotogràfic, el que em mou quan fotografio.

M’entusiasma vincular idees, persones, conceptes, disciplines...ampliar visions! Per això vaig unir la fotografia amb l’educació social i més recentment, amb la part més terapèutica de les imatges. Crec enèrgicament en el poder de la fotografia per apoderar a les persones i generar canvis personals i col·lectius. 

I m’encanta compartir el que aprenc. Construir acompanyada d’altres mirades, nodrint-me d’altres itineraris vitals. Per això part dels meus projectes els treballo amb altres professionals, per sumar perspectives.

Em sento molt agraïda de tenir una professió tan creativa, apassionant i divertida.
I m’agradaria compartir el meu entusiasme amb tu. M’acompanyes?