Coeducació i foto

Re-descobrint-nos


Tallers de coeducació per les escolesTallers per les  escoles on a través de la fotografia, el vídeo i altres dinàmiques participatives, es treballen aspectes de gènere, realitats LGTBI I sexualitats.

És treballa des de una perspectiva participativa, significativa i reflexiva on s'introdueix a l’alumnat  amb la perspectiva de gènere a través de conceptes com el sexe, el gènere , el transgènere,  el respecte i consentiment, la cura, la equitat, els rols, els estereotips, el masclisme,les violències ...etc. a partir de les experiències personals i col·lectives amb les que conviuen diàriament.Anna Rodriguez Fotografía - 2-copia.jpg

Desgranant la identitat
Tallers de feminisme, lgtbi+ i sexualitats per instituts

Tallers pels instituts on a través de la fotografia, el vídeo i altres dinàmiques participatives, es treballen aspectes de gènere, realitats LGTBI+ I sexualitats.

És treballa des de una perspectiva participativa, significativa i reflexiva on s'introdueix a l’alumnat  amb la perspectiva de gènere per tal que pugui entendre com opera el sistema sexe-gènere a la nostra societat i com afecta a la nostra vida i les nostres experiències diàries.

El projecte treballa  sobre la construcció de la pròpia identitat a través de les emocions i les sexualitats, potenciant el treball en grup i l'aprenentatge significatiu, ja que es parteix de les pròpies experiències.