Projecte Miralls

 Miralls


Projecte Miralls és una proposta artística on un grup de dones de procedències diverses  culturalment i generacionalment, realitzen un taller de fotografia creativa i  a través d’aquesta eina artística es treballem aspectes que ens preocupen, motiven i apropen com a dones.

El projecte consta d’un bloc de formació tècnic-artística, un altre on a través de dinàmiques participatives, l’escriptura expressiva i el moviment,  es decideix sobre quins temes ens volem expressar i un últim on es realitzen i preparen les imatges per una obra  col·lectiva.

Es proposa  la fotografia com a eina artística de reflexió  personal i col·lectiva i aposta per un treball final de qualitat artística i de contingut,  producte d’una reflexió permanent i d’un acompanyament continuat en tot el procés d’aprenentatge i el procés creatiu.

El projecte aposta per  reflectir en les imatges de l’obra col·lectiva  fragments de nosaltres mateixes i les nostres realitats, potenciant  el reconeixement  i la sororitat amb l’altra, com si d’un mirall es tractés.

L'obra col·lectiva variarà de format segons el grup i s'exposa amb la intencionalitat de tornar el diàleg creat entre les participants a la comunitat.

El projecte consta de 12-15 sessions i es pot emmarcar dins de diades concretes com el 8M, Violències masclistes, Dies Internacionals de malalties concretes de dones (càncer de mama, fibromiàlgia...), Diades LGTBI i d'altres propostes

Anna Rodriguez Fotografía - esther1-40x30-copia.jpg


Anna Rodriguez Fotografía - esther2-40x30-copia.jpg


Imatges cedides per una de les participants del Projecte Miralls. Gràcies Esther.

moments de processos viscuts


Anna Rodriguez Fotografía - dinamica7-copia.jpg


Anna Rodriguez Fotografía - 10-vvvvvv.jpg
Anna Rodriguez Fotografía - dinamica4-copia.jpg


Anna Rodriguez Fotografía - 6-copiavvvv.jpg


Anna Rodriguez Fotografía - paloma-copia.jpg


Anna Rodriguez Fotografía - 15.jpg


Vídeo projecte miralls beca unzip