Coeducació i fotografia

Tallers en un context d’educació formal on a través de tècniques de la imatge (fotografía i vídeo) es treballen aspectes de gènere i realitats LGTBI des de una perspectiva participativa, significativa i reflexiva.

Amb aquests tallers es pretén introduir als infants i adolescents amb la perspectiva de gènere a través de conceptes com el sexe, el gènere , el transgènere,  el sexisme, la cura, els rols, els estereotips,  les violències masclistes, el boullinyg homofòbic, els micromasclismes ...etc. a partir de les experiències personals i col·lectives amb les que conviuen diàriament.

L’estructura dels tallers està plantejat per tal que és pugui desenvolupar de forma autònoma cada una de les sessions,   ja que treballen temes diferents i concrets cada una de les activitats. Per tant, es pot accedir a la proposta sencera, a algunes càpsules  o únicament a una. La proposta formativa està desenvolupada per Anna Rodríguez, fotògrafa, formadora i integradora social  i estudiant d’educació social, amb formació en perspectiva de gènere.

Es crea a partir d’una demanda de CoeducaAcció, associació sense ànim de lucre que treballa per la transformació educativa amb perspectiva de gènere, i amb la que col·laboro desenvolupant tallers de coeducació en l’àmbit escolar.

Per + info: https://prezi.com/p/65lqxx-wqlcm/#present


noia dubtant

dinamica foto i gènerenen i nena netejant projecte