Vis

Vis

Taller de fotografia participativa on a través d’aquesta eina artística es realitza un treball fotogràfic sobre les diferents violències masclistes.

El taller és participatiu i d’investigació fotogràfica on descobriràs formes de presentar i experimentar al voltant d’una problemàtica complexa i massa silenciada.

S'utilitzat la fotografia com eina d’expressió artística, però no només es treballa amb ella. La proposta et donarà coneixements fotogràfics tècnics i específics a l’hora que t’ofereix eines de creativitat i narrativa visual per aconseguir mostrar en les imatges allò que nosaltres decidim.

No treballarem només amb imatges, es buscarà construir històries, històries capaces de mostrar la nostra mirada sobre el tema treballat.


El taller pot estar dirigit a persones sense cap coneixement fotogràfic o pel contrari pot adreçar-se a persones que ja tenen coneixements fotogràfics, de forma que s’aprofundeix en els aspectes més tècnics i visuals.

La proposta vincula la fotografia amb una problemàtica social per tal de reflexionar i indagar sobre ella, expressar-se a nivell fotogràfic i aconseguir traspassar el diàleg que s'ha donat en el procés d'aprenentatge, a la comunitat a a través d'una exposició fotogràfica.

S'aposta per un treball final de  qualitat artística i de contingut,  degut a un continuo acompanyament en tot el procés d’aprenentatge i en el procés creatiu.

Anna Rodriguez Fotografía - m1-30x23-67-copia.jpg
Anna Rodriguez Fotografía - m2-30x30-copia.jpg
Anna Rodriguez Fotografía - m1-30x23-67-copia11.jpg

Imatges cedides per Mari del seu projecte fotogràfic. Gràcies.

moments dels processos viscuts


Anna Rodriguez Fotografía - 6a-copia-2dd.jpg


Anna Rodriguez Fotografía - 7a-copiaffff.jpg


Anna Rodriguez Fotografía - 10a-copia.jpg


Anna Rodriguez Fotografía - cesca-2-dn4-copia.jpg


Anna Rodriguez Fotografía - 1-copia.jpg


Anna Rodriguez Fotografía - cesca-3-dn4-copia.jpg


Imatges cedides del procés de creació i obra. Gràcies Cesca.