Què és Miralls?

08th November 2015 - Projecte Miralls -

Projecte Miralls és la proposta artística guanyadora de la Beca Unzip Fotografia i societat del 2015, que s'otorga a projectes que vínculen la fotografia i la societat a partir de procesos artístics.

El projecte es basa en una proposta de fotografia participativa, on un grup de participants del conjunt de la comunitat de dones del Prat amb diversitat cultural i generacional, realitzen un taller de fotografia creativa i a través d’aquesta eina artística es treballem aspectes que ens preocupen, motiven i apropen com a dones.

El projecte consta d’un bloc de formació tècnic-artística, un altre on a través de dinàmiques participatives es decideix sobre quins temes ens volem expressar i un últim on es realitzen i preparen les imatges per l’obra col·lectiva.

El projecte proposa  la fotografia com a eina artística de reflexió  personal i col·lectiva, així com d'apoderament personal,  i aposta per un treball final de qualitat artística i de contingut,  degut a un continuo acompanyament en tot el procés d’aprenentatge i el procés creatiu.

El projecte aposta  per reflectir en les imatges de l’obra col·lectiva  fragments de nosaltres mateixes com si d'un mirall es tractes.Projecte Miralls web
Next